Bilten |
ĆIR |  LAT |  EN

10. SJEDNICA PREDSJEDNIŠTVA ANURS, REDOVNA I SVEČANA SKUPŠTINA AKADEMIJE

17.05.2019.


10. sjednica Predsjedništva Akademije nauka i umjetnosti Republike Srpske održaće se 20. maja 2019. godine u 18.00 časova u prostorijama ANURS-a. Na sjednici će biti usvojen zapisnik sa prethodne sjednice Predsjedništva, izvještaj o finansijskom poslovanju Akademije u 2018. godini, izvještaj o radu Akademije za 2018. godinu, izmjene Programa rada za 2019. godinu sa predlogom srednjeročnog i dugoročnog plana rada ANURS. Takođe će biti izvršen prijedlog za izbor dopisnog člana u redovnog, te pokrenut postupak za izmjene i dopune Statuta i pravilnika ANURS-a.

Redovna i Svečana sjednica Skupštine Akademije biće održana 21. maja 2019. godine sa početkom u 11.00 časova redovna sjednica, te svečana sjednica u 12.00 časova.

Tokom redovne sjednice Skupštine biće usvojen izvještaj rada za 2018. godinu i izvještaj o finansijskom poslovanju za 2018. godinu, te izvršen izbor dopisnog člana ANURS u zvanje redovnog člana.

Na Svečanoj sjednice predviđeno je održavanje uvodne besjede predsjednika Akademije, uručivanje znamenja ANURS-a novoizabranim članovima, te održane pristupne besjede novoizabranih članova Akademije: akademika Miodraga V. Orlića, prof. dr Ranka Popovića, dopisnog člana u redovnom sastavu, akademika Radovana Vukadinovića i prof. dr Veljka Marića, dopisnog člana u radnom sastavu.

 

Copyright © 2017 Akademija nauka i umjetnosti Republike Srpske
Veb razvoj : BitLab