Bilten |
ĆIR |  LAT |  EN

JAVNI KONKURS ZA IZBOR DOPISNIH I REDOVNIH ČLANOVA U RADNI SASTAV, REDOVNIH ČLANOVA IZVAN RADNOG SASTAVA I INOSTRANIH ČLANOVA ANURS-A

02.09.2024.


Predsjedništvo ANURS-a objavljuje javni konkurs za izbor dopisnih i redovnih članova u radni sastav, redovnih članova izvan radnog sastava i inostranih članova Akademije nauka i umjetnosti Republike Srpske.

Za članove Akademije biraju se ličnosti sa izuzetnim naučnim, odnosno umjetničkim doprinosom, koji podrazumijeva istaknute originalne naučne rezultate i na njima zasnovane i objavljene naučne radove, visoko cijenjene u zemlji i inostranstvu, kao i nosioci naučnoistraživačkih projekata, učesnici na međunarodnim i domaćim manifestacijama, ličnosti koje su obrazovale naučni i umjetnički kadar na univerzitetima, fakultetima i institutima i koje uživaju ugled u sredini u kojoj žive i rade.

Konkurs ostaje otvoren 30 dana od dana objavljivanja (2. septembar 2024) u dnevnom listu „Glas Srpske“ i u tom periodu moraju se podnijeti prijave.

Prijave sa dokazima o ispunjavanju uslova dostavljaju se lično ili putem pošte na adresu: Akademija nauka i umjetnosti Republike Srpske, Ulica bana Lazarevića br. 1, 78 000 Banja Luka.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti kod sekretara Akademije, na broj telefona: 051/333-700 ili putem elektronske pošte: sekretar@anurs.org.

JAVNI KONKURS

 

Copyright © 2017 Akademija nauka i umjetnosti Republike Srpske
Veb razvoj : BitLab